måndag 19 augusti 2013

fredagen den 16:e augusti 2013

Va ju in med Diesel till veterinären för ett par dagar sen.
Kändes bra med den nya veterinären, han kände igenom, och lyssnade på honom ordentligt så de gjorde att de kändes bättre, plus att han förklarade lite mer vad han gjorde och berättade att han trodde att de va början till epilepsi som han hade.
Men de behövde aldrig utvecklas till epilepsi om man lyckades få ner hans stressnivå, så han fick ta blodprov för å se om hans levervärden va bra och isåfall skulle han få medicin mot stressen.

Och troligtvis så är de stressen blandat med rädsla som har utlöst hans anfall. :/
Pratade med veterinären om att han verkade rädd för rottisarna hemma och att andra veterinären sa att jag borde fundera på att omplacera nån av dom. el avlivning.  Han tyckte inte att de skulle behövas, utan att vi skulle testa om medicinen kunde hjälpa till att få ner stressnivån så att man kan träna honom till att bli lugnare. Lyckades inte de så skulle han få testa en starkare medicin och lyckades inte de heller så sa han att man kunde börja fundera på de. Han tyckte verkligen inte att man skulle ge upp utan att ha testat allt man kan först.

Kändes mycke bättre med den här veterinären som upplyste en om att de gick att göra så för den andra nämde ingenting om de utan de lät mest som att allt va kört.
Att han va en för stressad individ.

Aja efter de besöket så kändes de lite hoppfullare och lite bättre så nu håller jag tummarna för att han kommer få den medicinen och att de kommer att hjälpa.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar